Jeg er oppvokst på Nordre-Helgeland, i Meløy kommune. Bakgrunnen min er norsk mor og bosnisk- serbisk far. Fra 4-års alderen har jeg utforsket tegningen og maleriets mange muligheter. Min produksjon er i hovedsak tematisk tredelt: Nordland, Spitsbergen og menneskeskildringer i naturen. Nordlands mange motiver, helt fra barnsben av, har vært utgangspunkt for fargestudier gjennom både skisser og malerier. Gjennom sagnene om fjellenes opphav fra Leka i sør, langs Helgelandskysten og opp til Lofoten i nord, har eventyret fulgt meg både til fots og til havs. Motivene er mange og naturen storslagen. I forlengelsen av dette, og ønsket om å undersøke menneskets rolle i naturen samt forvaltning av denne, fattet jeg interesse for øygruppen Spitsbergen.

Første gang jeg besøkte øygruppen Spitsbergen var i april 2005. Etter dette oppholdet har jeg ofte vendt tilbake. Med et dykk i polarhistoriens mange skildringer, kombinert med naturens mange kontraster, har jeg funnet inspirasjon til mine arbeider. Fra første stund ble jeg fascinert av stemningen og lyset der. Svalbards natur har mye til felles med minimalismen. Landskapet er redusert i formen og det er lyset som skaper kontrastene. Fjellene og isformasjonene er geometriske former. Det er også nøkternheten samt vill- og råskapen som har tiltrukket meg, og det faktum at det er få kvinner som har malt Svalbard.

De siste årene har jeg vært bosatt i Alstahaug kommune på Helgeland og dermed igjen rettet fokus på Nordlands storslåtte og mangfoldige natur.